Tak Sempat Tunai Hajat, ‘Angry Bird’ Digigit Ular

Mesti Baca

Kemaluan seorang lelaki digigit oleh seekor ular ketika dia sedang duduk mencangkung di tandas sebelum bergelut dengan haiwan itu. Kejadian tersebut berlaku di Bangkok, Thailand.

ular 1
Atthaporn Boonmakchuay, 38, yang berada di dalam tandas merasa zakarnya ditusuk dengan sesuatu yang tajam. Bila melihat ke bawah, alangkah terkejutnya dia apabila mendapati hujung zakarnya telah digigit oleh seekor ular. Panik dengan kejadian itu, mangsa terus menjerit meminta tolong.

ular 2

Jeritan mangsa didengari oleh isterinya yang kemudian cuba membantu mengusir haiwan tersebut. Namun gagal berbuat demikian.

Mangsa mengalami kehilangan darah yang banyak ketika cuba menyelamatkan diri dari terus digigit ular sepanjang 11 kaki itu, sebelum diselamatkan oleh pasukan penyelamat.

ular 3

Mangsa sempat mengikat kepala ular tersebut dengan tali di pintu bilik Tanda sebelum tidak sedarkan diri.

ular 4
Lapor Bangpakong News, reptilia berkenaan ditangkap dan dilepaskan semula ke dalam hutan. Difahamkan, ular tersebut berenang masuk ke dalam paip rumah sebelum muncul di tandas rumah mangsa.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan