Mawar Rashid, bakat baru dalam bidang lakonan yang semakin meningkat naik menerusi drama ‘Suamiku Paling Sweet’ dikatakan sedang menjalinkan hubungan cinta bersama adik Datuk Fazley Yaakob, iaitu Raf.

Sejak akhir-akhir ini Mawar dan Raf kerap memuatnaik gambar mereka bersama di Instagram berserta #MawaRaf seolah-olah mereka sepasang kekasih yang sedang bercinta.

https://www.instagram.com/p/BRpUPbshnKg/?taken-by=mawarashid&hl=en

IKLAN

Menurut laporan dari Media Hiburan, Mawar ada mengakui, Raf yang merupakan seorang ahli perniagaan adalah teman paling rapat pada masa ini.

Hubungan saya dan Raf masih lagi baru dan kami mulai saling mengenali apabila diperkenalkan rakan saya, Emma Maembong beberapa bulan lalu.

https://www.instagram.com/p/BR3GyqxBBi5/?taken-by=mawarashid&hl=en

Mawar menolak dakwaan bahawa mereka pasangan kekasih kerana mereka hanya berkawan sahaja.

Alhamdulillah, setakat ini apa yang boleh saya katakan, kami masih lagi dalam fasa berkawan dan sedang mengenali hati budi masing-masing.

Cuma itulah, dalam tempoh ini, ia berjalan dengan baik dan hubungan kami kian rapat.

https://www.instagram.com/p/BRTFlrsBZ75/?taken-by=mawarashid&hl=en

Fokus Kerjaya

Dalam masa yang sama, Mawar kini sedang sibuk memberi fokus dalam kerjanya dan belum memikirkan soal cinta.

Apapun, fokus utama saya kini adalah untuk kerjaya. Soal cinta itu, saya tidak mencari tetapi hati ini tidak menolak andai ditemukan dengan lelaki yang serasi,” katanya kepada Media Hiburan.

Umum mengetahui Raf adalah seorang duda beranak dua, tetapi Mawar sedikit pun tidak kisah dengan status Raf. Mawar akui Raf mempunyai sifat bertanggungjawab dan apa yang penting lelaki itu mampu membimbingnya untuk menjadi insan yang lebih baik.

https://www.instagram.com/p/BR3pKvCBWjp/?taken-by=mawarashid&hl=en

Sumber

IKLAN