Guna #MawarRaf, Mawar Rashid & Raf Sah Sedang Bercinta

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Mawar Rashid, bakat baru dalam bidang lakonan yang semakin meningkat naik menerusi drama ‘Suamiku Paling Sweet’ dikatakan sedang menjalinkan hubungan cinta bersama adik Datuk Fazley Yaakob, iaitu Raf.

Sejak akhir-akhir ini Mawar dan Raf kerap memuatnaik gambar mereka bersama di Instagram berserta #MawaRaf seolah-olah mereka sepasang kekasih yang sedang bercinta.

Menurut laporan dari Media Hiburan, Mawar ada mengakui, Raf yang merupakan seorang ahli perniagaan adalah teman paling rapat pada masa ini.

Hubungan saya dan Raf masih lagi baru dan kami mulai saling mengenali apabila diperkenalkan rakan saya, Emma Maembong beberapa bulan lalu.

https://www.instagram.com/p/BR3GyqxBBi5/?taken-by=mawarashid&hl=en

Mawar menolak dakwaan bahawa mereka pasangan kekasih kerana mereka hanya berkawan sahaja.

Alhamdulillah, setakat ini apa yang boleh saya katakan, kami masih lagi dalam fasa berkawan dan sedang mengenali hati budi masing-masing.

Cuma itulah, dalam tempoh ini, ia berjalan dengan baik dan hubungan kami kian rapat.

View this post on Instagram

Only a Queen can see her real King 👑 And only a King can see his real Queen 👸🏻 #mawaraf

IKLAN
A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Fokus Kerjaya

Dalam masa yang sama, Mawar kini sedang sibuk memberi fokus dalam kerjanya dan belum memikirkan soal cinta.

Apapun, fokus utama saya kini adalah untuk kerjaya. Soal cinta itu, saya tidak mencari tetapi hati ini tidak menolak andai ditemukan dengan lelaki yang serasi,” katanya kepada Media Hiburan.

Umum mengetahui Raf adalah seorang duda beranak dua, tetapi Mawar sedikit pun tidak kisah dengan status Raf. Mawar akui Raf mempunyai sifat bertanggungjawab dan apa yang penting lelaki itu mampu membimbingnya untuk menjadi insan yang lebih baik.

Sumber

Terkini

Dahsyat! 4 Item Ini Habis Dijual Setelah Digunakan Oleh Rosé Blackpink

Sebut sahaja BLACKPINK, sudah tentu membayangkan sebuah kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal sehingga peringkat antarabangsa. Apa sahaja yang...

Artikel Berkaitan