Sejak bergelar pelakon popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2017, Zul Ariffin terus menjadi idaman ramai wanita dan apa sahaja yang jejaka kacak ini lakukan, pasti mencuri perhatian peminatnya.

Pengikut-pengikut Zul sudah mengetahui yang dia sedang bercuti di Ibiza, Sepanyol dan dia sempat memuat naik gambarnya di sana. Memang cantik!

IKLAN

Disebalik keindahan destinasi tersebut, lain pula isu yang netizen cuba bangkitkan. Seperti biasa, isu aurat dan penampilan menjadi perbalahan dikalangan netizen. Gambar Zul memakai seluar pendek mencetuskan perbalahan di kalangan peminat lelaki dan perempuan. Ada komen dari peminat lelaki yang menyindir kaum wanita yang terlalu taksub dengan keseksian pelakon lelaki ini sebaliknya apabila artis wanita dengan penampilan seksi, kaum wanita lebih suka mengkritik dan menegur supaya bertaubat.

Memang tidak dapat dinafikan, ramai yang agak iri hati melihat kelebihan pada Zul yang mempunyai pakej lengkap dalam menambat hati peminat. Apa-apa pun semoga terus berjaya dalam bidang dunia seni hiburan.

Sumber