Bagi setiap wanita sudah tentu mahu memiliki bentuk tubuh yang cantuk, terutama sekali pada bahagian dada , perut dan juga punggung.

Kerana bahagian inilah yang menjadi penentu adakah wanita tersebut memiliki tubuh seksi ataukah tidak. Siapa sangka wanita yang bernama Gao Qian berasal dari China ini telah menjadi pemenang pemilik punggung cantik.

Pertandingan yang diadakan pada 24 Jun 2017 yang lalu telah membuat tubuh cantik dan seksi Gao Qian dinobatkan sebagai pemenang dari pertandingan tersebut.

Walaupun usianya baru masuk 19 tahun, Gao telah berjaya membuat para juri terpikat dengan kecantikan tubuhnya, terutama pada bahagian punggungnya. Namun, kemenangan ini membuatkan kehidupan Gao menjadi tidak aman.

Gao Qian mengaku sudah tidak berani lagi mengenakan pakaian ketat ketika berada di tempat umum. Kerana jika itu dilakukan, akan ramai orang yang mengelilinginya dan mula menunjuk – nunjuk pada bahagian belakang tubuhnya.

Gao merupakan pelatih peribadi separuh masa dan juga vlogger popular. Dia menghabiskan masa selama enam jam di dalam gim untuk mendapatkan bentuk badan yang cantik.

IKLAN

Sumber Dailymail

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry