Sudah lama kita tidak mendengar khabar berita mengenai pelakon dan pelawak terkenal, Zizan Razak. Khabarnya kini beliau sedang sibuk mempromosikan filem terbaru beliau yang akan keluar tidak lama lagi, Abang Long Fadil 2 yang akan mula berada di pawagam bermula 24 Ogos ini.

Namun begitu, satu video yang berdurasi 4 minit 30 saat telah tular di media sosial , dimana Zizan hampir terlibat dalam satu pergaduhan yang terjadi ketika beliau diundang untuk membuat ‘food testing’.

IKLAN

” Lepas ni I akan join mana – mana gangster yang ada cable kuat dekat belakang, kalau jadi lagi kes macam ni I akan settle dengan cepat”

Insiden pergaduhan tersebut terjadi akibat salah faham antara krew-krew yang berada disitu. Zizan yang turut sama berada di lokasi tersebut cuba untuk meleraikan pergaduhan tersebut.

Rupa-rupanya kejadian tersebut adalah satu ‘prank’ yang sengaja dibuat oleh produksi untuk melihat reaksi Zizan Razak. Ketika ditanya reaksi Zizan mengenai insiden tersebut,

” I hope dorang bertumbuk tapi tak, sebab dah dekat tadi…Tapi I tetap kena control macho’

Ujarnya sambil berseloroh. Sehingga kini video tersebut telah ditonton oleh hampir 90 Ribu penonton di laman YouTube beliau

Sumber Zizanology