Mempunyai lesung pipit merupakan satu anugerah buat mereka yang memilikinya. Walaupun tergolong dalam kategori cacat, namun kecacatan ini merupakan cacat kecantikan.

Malah tular di media sosial mengenai kaedah pembuatan lesung pipit palsu. Agak menyakitkan, namun bagi mereka yang obses untuk mendapat lesung pipit, kesakitan bukanlah satu penghalang.

Jika sebelum ini, sering melihat selebriti wanita yang mempunyai lesung pipit, tahukah anda 9 jejaka ini juga mempunyai lesung pipit?

1. Saharul Ridzwan

Pelakon Kacak dan berlesung pipit ini cukup popular! Lakonan beliau bersama Janna Nick dalam Kau Aku Kita cukup meninggalkan kesan. Agak-agak anak Saharul Ridzwan nanti macam bapa dia tak?

2. Dafi

Agak mengejutkan apabila penampilan terbaru Dafi agak sedikit ‘berisi’ berbanding sebelum ini. Dafi yang terkenal menerusi rancangan realiti, Akademi Fantasia pernah mencuri tumpuan apabila wajahnya yang baby face dan berlesung pipit disebut sebagai juara program realiti tv tersebut. Walau bagaimana pun nasib tidak menyebelahi beliau , kerana beliau tersingkir pada minggu yang ke – 8

IKLAN

3. Zoey Rahman


Sudah lama tidak mendengar berita mengenai pelakon dan juga pengacara Zoey Rahman. Walaupun usianya dah menjangkau 30-an namun wajahnya yang sentiasa ceria dan disukai oleh ramai kanak-kanak membuatkannya kelihatan terus muda.

4. Anuar Zain

Setiap kali bergambar, penyanyi Anuar Zain pasti akan memikat hati nya dengan mengukir senyuman yang menampakkan kedua-kedua lesung pipitnya. Idaman wanita!

5. Idris Khan

Pelakon dan model yang sedang meningkat naik, Idris Khan kini semakin popular dengan drama terbaru nya Pinggan Tak Retak, Nasi Tak Dingin. Datang bersama ‘pakej’ tidak hairanlah Idris kini semakin banyak mendapat tawaran

6. Fauzi Nawawi

IKLAN

Disebalik raut wajahnya yang tegas, siapa sangka pelakon dan pengarah filem, Fauzi Nawawi juga mempunyai lesung pipit. Takut melihat wajahhnya? Suruh saja Fauzi senyum pasti anda akan turut tersenyum

7. Michael Ang

Pengarah filem, Michael Ang sentiasa kelihatan comel. Walaupun seorang yang tegas dan mulutnya dilabel sebagai ‘laser’ , namun mimik mukanya sentiasa comel. Lihat saja gambar-gambar beliau di Instagram, pasti terhibur.

8. Syafiq Kyle

Nama Syafiq Kyle antara pelakon yang disebut-sebut sebagai actor of the year. Berbakat besar dan pandai menjiwai watak, lesung pipitnya turut mencuri perhatian. Agak-agak siapalah permaisuri hati Syafiq Kyle ya?

9. Aliff Aziz

Penyanyi dan pelakon kontroversi, Aliff Aziz juga mempunyai lesung pipit. Seorang yang tinggi seperti model. Agaknya ciri-ciri inilah antara sebab Bella Astillah dan pelakon lain mencintai beliau? Ooops….

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry