Macam-macam hal tentang Kylie Jenner yang menarik minat netizen untuk dihebohkan. Bukan hanya drama percintaannya atau sensasi soal tingkah lakunya, tapi penampilan wanita cantik itu pun juga tak kalah menarik untuk diperbincangkan.

Seperti yang terlihat ketika Kylie berada di Los Angeles pada Isnin lepas di Los Angeles. Kylie yang ketika itu membeli makanan di sebuah restoran nampak cantik dengan mengenakan mini dress chiffon berwarna merah dengan motif polkadot.

Namun sayangnya, bukan hanya penampilan Kylie yang menjadi perhatian utama. Tetapi ketika dia berjalan menuju ke kereta bersama sahabatnya Jordyn Woods, wanita 20 tahun itu sempat mengalami ‘bencana alam’ kerana angin yang datang tanpa diduga

Gara-gara angin yang bertiup cukup kencang, dress yang dikenakan itu tersingkap. Justeru pakaian dalam Kylie pun tertangkap kamera oleh paparazzi yang mengikutnya.

Dari foto-foto tersebut, Kylie sendiri tak berdaya untuk menahan dress tersingkap naik itu. Entah tidak sedar atau bagaimana, tetapi boleh terlihat pakaian dalamnya. Sabar je lah!

IKLAN

Sumber Dailymail

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry