Dah lama tidak mengikuti perkembangan Sharifah Amani yang khabarnya kini sedang sibuk menjalani penggambaran terbaru selepas pulang bercuti di Eropah.

Namun disebalik sibuk menjalani penggambaran, Sharifah Amani turut meluahkan rasa kecewanya di Twitter mengenai sebuah produksi.

Di dalam tweet tersebut, anak kepada pelakon Fatimah Abu Bakar ini telah mempersoalkan mengenai tanggungjawab produksi mengedarkan skrip lakonan yang kemudiannya meminta para pelakon mencetaknya sendiri.

“Sebagai pelakon, saya dibayar untuk berlakon bukan untuk print scrip atau buat scene dan wardrobe breakdown. Awak dibayar untuk laksanakan tugas tu.”

Jelas sekali kekecewaan terpancar dari tweet pemenang pelakon wanita terbaik di Festival Filem Malaysia 2006 ini yang sememangnya dikenali sebagai seorang yang selalu bersedia dan berpendirian tegas.

IKLAN

Selepas muncul dalam drama Selamat Tinggal Aidilfitri pada Jun yang lalu, para peminat mesti tidak sabar untuk melihat lakonan terbaru Sharifah Amani sebagai seorang guru bukan?

Sumber Twitter Sharifah Amani

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry