Jenama Hot Perfume, sejenis wangian pernah menjadi sebutan suatu ketika dahulu. Namun terkini, timbul pula cerita ini yang telah dikaitkan dengan pasangan pelakon terkenal, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal.

Aeril Mengamuk!

Disebalik wajahnya yang kacak dan tenang, ternyata kesabaran ada batasnya. Semalam Aeril dikatakan telah mengamuk dan berang di Instagram nya kerana beliau dan isterinya telah ditipu oleh ahli perniagaan yang mengusahakan jenama Hot Perfume tersebut. Ahli perniagaan tersebut yang dikenali sebagai Dato Ahmad Shazali Bin Zahidi dikatakan telah membawa lari duit mereka sebanyak RM 100,000 sejak Mac tahun lalu.

https://www.instagram.com/p/BZtFek0HCY_/?taken-by=aeril_zafrel

Lebih mengecewakan mereka, pelbagai cara dan sumber telah digunakan untuk menjejak Dato Hot Perfume ini namun tetap gagal.

Aeril Dan Wawa Ambil Tindakan Undang-Undang

“Barangkali ini cara terakhir yang saya ada setelah setahun lebih bersabar dengan berbagai alasan dan karenah beliau serta tempoh pengangguhan sudahpun berakhir. Akhirnya beliau ‘hilangkan diri’ hingga sukar dijejaki meskipun oleh anak2nya sendiri. Pelik. Tapi saya serahkan urusan itu pada ALLAH dan saya berikhtiar untuk menuntut hak saya dan isteri. Bukan dengan niat mahu memalukannya tapi beliau lah yang telah memalukan diri sendiri.”

Ujar Aeril yang dikatakan sudah lama menunggu jawapan dari pihak mereka. Lantaran itu, beliau telah membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Petaling Jaya dan masih menunggu ahli perniagaan tersebut mahupun wakil keluarganya berjumpa dengan beliau bagi menyelesaikan masalah ini.

IKLAN

Kasihan pula dengan Aeril dan Wawa. Buat pembaca murai.my, jika anda ternampak ataupun mempunyai sebarang maklumat dengan individu tersebut bolehlah hubungi pihak Aeril di nombor yang tertera di Instagram beliau.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry