Jutawan kosmetik, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman atau lebih dikenali dengan gelaran DSV (Datuk Seri Vida), memiliki aura dan semangat yang luar biasa dalam bidang keusahawanan berikutan kebijaksanaannya menyusun strategi pemasaran serta penjenamaan melangkaui masa depan.

Pembantu Peribadi

Disebalik kejayaan beliau pasti ada teman-teman rapat di belakangnya yang sering membantu dan melancarkan segala urusan. Jejaka kacak ini antara yang mencuri perhatian murai.my. Sering memuatnaik gambarnya bersama DSV, jejaka yang dikenali sebagai Iqbal Zulkifli merupakan Pembantu Peribadi serta Pegawai Media kepada jutawan kosmetik ini.

Memiliki Wajah Tampan

Tidak boleh dinafikan Iqbal yang berasal dari Pasir Mas, Kelantan mampu mencairkan hati gadis-gadis di luar sana. Bukan sahaja mempunyai wajah yang tampan, malah personaliti Iqbal yang bersifat penyayang terhadap keluarga mampu meluluhkan hati pengikutnya di Instagram.

Bukan kerana mahu dirinya popular, keikhlasan Iqbal menasihati pengikutnya dalam Instagram kadang-kadang boleh mengundang air mata. Lebih-lebih lagi bila dia berbiacara mengenai kasih sayang seorang ibu. Ia sangat bererti buat kita semua yang masih mempunyai ibu bapa lagi.

IKLAN

Apa-apa pun semoga Iqbal terus berjaya berbakti terhadap keluarga dan di antara insan yang bertuah kerana memiliki majikan yang sangat menjaga kebajikan hidupnya.