Siapa sangka dalam senyap-senyap, Tan Sri Tony Fernandes telah berkahwin dengan teman wanitanya yang berasal dari Korean dikenali dengan nama Chloe.

Pernikahan itu diadakan di Cote d’Azur, di hadapan keluarga dan teman dekat. Dengan mengenakan gaun putih nampaknya perkahwinan pasangan ini terlalu privasi sehinggakan gambar-gambar tidak terlalu banyak didedahkan.

Namun murai.my dapat menemui beberapa gambar di mana Chloe memakai pakaian seragam krew penerbangan AirAsia. Gambarnya terlihat dalam senarai jenis Port Folio Fotografi yang disediakan oleh sebuah Studio Pergambaran di Korea. Namun tidak dapat disahkan sama ada benar atau tidak itu adalah Chloe yang juga seorang kakitangan AirAsia. Berikut antara gambar-gambar Chloe yang comel. Tapi nampak sama kan?

Tidak banyak yang diketahui tentang Chloe, yang berusia 20-an. Pasangan itu dikatakan telah berpacaran lebih dari dua tahun sebelum bernikah semalam.

Antara tetamu VVIP yang menghadiri majlis dan penerimaan itu ialah pengerusi AirAsia dan ketua eksekutif Tune Group Datuk Kamarudin Meranun, Pengerusi CIMB Group Datuk Seri Nazir Razak dan bekas Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Tan Sri Rafizah Aziz.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry