Kendal Jenner adalah adik dari Kim Kardashian. Kylie terkenal sebagai salah satu artis TV Los Angeles, Amerika Syarikat, yang sangat popular. Kecantikan Kendal pun banyak dikagumi ramai lelaki. Pesona Kendal memang tidak dapat dinafikan membuat setiap orang kagum.

Anda minat Kendal? Tak perlu sampai ke LA, artis Malaysia dan Indonesia ada yang ‘kembar’ dengan Kendal. Ya, artis yang memiliki paras memukau seperti Kendal adalah Nadira Adnan.

Memiliki wajah yang seksi dan memikat membuat Nadira banyak dikaitkan dengan model cantik Kendal Jenner.

IKLAN

Nadira Adnan, penyanyi pendatang baru yang mula menapak di Indonesia ini membuat ramai gadis iri hati. Ini kerana Nadira atau Tengku Nadira Munawarah Tengku Adnan telah menghebohkan publik dengan khabar kemesraan dengan putera sulung Ahmad Dhani, Al Ghazali. Namun, ketampanan Al ternyata tak memberikan rasa sesuai untuk Nadira.

Nadira klni tengah digosipkan dekat dengan pesinteron Rizky Nazar.Ia tampil kasual namun tetap manis, apalagi kala tersenyum. Penyanyi muda yang dilahirkan pada tahun 1997 ini mengaku merasa selesa berada dekat dengan Rizky Nazar. Sejak awal tahun lalu, isu keakraban Rizky Nazar dengan Nadira memang ramai diperbincangkan di media sosial.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry