Bruce Willis adalah salah satu aktor legenda Hollywood. Kemampuanlakonan Willis sudah terasah sejak kemunculannya sebagai pemain teater ternama di Broadway.

Bruce Willis telah tampil di dalam 60 filem, antaranya myang tersenarai dalam box office, seperti The Sixth Sense (1999), Unbreakable (2000), Sin City (2005), Red (2010), The Expendables 2 (2012), dan Looper (2012). Ia juga berjaya mendapatkan penghargaan dari Emmy Awards.

Tubuhnya yang sasa, membuat Bruce Willis dikenali sebagai hero dalam berbagai filem. Namun ketika hari Halloween, Selasa (31/10/2017), Bruce Willis memilih pakaian yang mirip seperti boneka.

Bayangkan, abag sado mengenakan gaun comel dengan rambut palsu, seperti yang dilaporkan dariRadarOnline. Bruce Willis memilih karakter si kembar dalam film The Shining.

IKLAN

Bruce Willis nampak berjalan dengan penuh yakin bersama seorang temannya, Stephen J Eads, yang mengenakan pakaian serupa. Mengenakan gaun biru dan stokin kaki putih panjang lutut, Bruce Willis juga memakai rambut palsu.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry