Seksi! Anak Sheila Majid, Kayda Tampil Dengan Fesyen Backless

Mesti Baca

Fesyen memang menjadi identiti dengan kehidupan selebriti. Bukan selebriti sahaja, ahli keluarga pun turut didituntut untuk tampil sempurna pun berlumba-lumba untuk didandan di setiap kesempatan, lebih-lebih ketika diundang ke acara red carpet.

Sejak kebelakangan ini, tren backless dress pun semakin digilai ramai selebriti dan gadis-gadis. Seperti gadis rupawan ini, Wan Nur Khaleda atau Kayda yang juga anak penyanyi terkenal Datuk Sheila Majid yang sering berpenampilan terlalu seksi.

Seksi Backless

Baru-baru ini, Kayda tampil dengan penampilan backless yang cukup seksi dan rata-rata pengikutnya memuji kecantikkan beliau.

Selain Kayda, Sheila dikurniakan seorang cahaya mata lelaki menerusi perkahwinan pertamanya dengan pemuzik terkenal Roslan Aziz iaitu Megat. Manakala, perkahwinan keduanya bersama Hashridz Murshim Hassim atau Acis, Sheila mendapat dua orang cahaya mata iaitu Khadeja Zaireen Murshim dan Khalefa Laila Murshim.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan