Zahirah Macwilson sudah dikenali sebagai salah satu pelakon berbakat dan popular. Zahirah menjadi model waktu berusia 12 tahun, beliau merupakan anak sulung dari empat adik-beradik. Bapanya, Zainol Macwilson merupakan bekas penyampai berita TV3.

Pencapaian wanita cantik ini pastinya membuat dia semakin popular.

IKLAN

Kali ini, Zahirah nampaknya ingin berkongsi gambar percutiannya dengan memuatnaik gambar di akaun instagram miliknya. Kekasih kepada Zulariffin ini terlihat sering pose dalam gambar dengan permandangan yang indah. Dipercayai Zahirah sedangenikmati percutian di Bosnia.

https://murai.my/24444-hubungan-zul-ariffin-dan-zahirah-macwilson-retak-kerana-cinta-lokasi/

Berikut kami sertakan beberapa foto percutian indah di Bosnia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sudah tentu foto ini memancing banyak komen dan like dari ribuan orang.

Cantik kan? Pasti ramai lelaki yang bergetar tulang rusuk tatkala lihat gambar-gambar ini.

Terbaru mengenai hubungan cintanya dan menerusi sumber yang diperolehi dari BHOnline, Zul memberitahu beliau sedia menamatkan hubungan mereka di pertengahan jalan dek andai hubungan itu tidak direstui bapa Zahirah.

Kenyataan tersebut dinyatakan oleh Zul sendiri selepas mendakwa bapa Zahirah, Zainol Macwilson, memuat naik kenyataan sinis mengenai Zul hingga ada pihak mendakwa hubungan mereka dingin dan merupakan punca Zul dan Zahirah sehingga kini tidak berkahwin. Malah difahamkan juga Zul jarang memuat naik gambar bersama, kerana ingin menjaga hati bapa Zahirah.