Pelakon tampan Zul Ariffin mungkin nampak Hot, tetapi pelakon itu sebenarnya Cool apabila berada dalam babak romantik di set pergambaran.

Pemenang anugerah Pelakon Filem Popular ABPBH 3.0 yang berusia 31 tahun itu berpendapat bahawa pelakon lelaki dan wanita masing-masing tidak perlu terlalu rapat hanya untuk mendapatkan chemsitry yang kuat semasa penggambaran.

https://murai.my/23472-zul-ariffin-vs-cristiano-ronaldo-kaki-paling-seksi-bikin-gadis-histeria/

IKLAN

BH Online melaporkan bahawa pelakon 200% Rindu Awak mengakui tidak bergaul dengan rakan-rakan perempuannya kecuali semasa latihan dan apabila penggambaran sebenar sedang berlaku di lokasi.

Zul memberi contoh pengalamannya bekerja dengan pelakon Farah Nabilah semasa menjayakan drama TV3 popular, Titian Cinta.

“Apabila kami berlakon, kami memberi tumpuan sepenuhnya kepada kerja-kerja yang dilakukan. Oleh itu apabila saya berada di dalam elemen, saya tidak mengikat diri saya ke dalam skrip. “

“Kami hanya berbincang apabila kami bersedia atau apabila terdapat sesi latihan,” katanya.

Titian Cinta, yang diadaptasi dari novel bertulis Ridhya Iman dengan nama yang sama, disiarkan dalam slot Akasia TV3 dari 12 hingga 30 Oktober. Drama ini dipercayai drama popular dengan menarik penonton 11 juta.

https://murai.my/24444-hubungan-zul-ariffin-dan-zahirah-macwilson-retak-kerana-cinta-lokasi/

Walaupun Zul berpuas hati dengan chemistry yang dikongsi bersama dengan Farah, beliau berkata gabungan yang berjaya itu adalah sesuatu keajaiban.

“Ada drama yang saya berlakon dengan pelakon terkenal dan mantap yang tidak diterima.”

“Ini menunjukkan bahawa pengalaman dan popularitinya bukan ukuran yang menentukan kejayaan sesuatu drama. Saya rasa semuanya bergantung kepada rezeki dan nasib,” katanya.

https://murai.my/19598-kantoi-zul-ariffin-pernah-jadi-anak-ikan-punca-beliau-padam-instagram/

Sumber NST

IKLAN