Pelakon terkenal, Izara Aishah bersedia menamatkan zaman bujang pada hari ini, tetapi gambar ‘malam berinai’ yang diadakan malam tadi mendapat perhatian netizen.

Dengan mengenakan sari merah tradisional yang elegan dengan sesuai dengan tema Bollywood untuk majlis itu, ramai peminat kagum dengan kecantikannya, dan berkata dia kelihatan seperti seorang pelakon Bollywood.

Gambar-gambar Izara, 25, dikongsi dalam akaun Instagram @syedfaizalsyednoh yang memperoleh kira-kira 8,000 like kurang dari 24 jam.

Pengguna, @blueyrz berkata: “Saya berbangsa India, saya sangat bangga dan gembira untuknya. Kamu kelihatan cantik @izaraaishahofficial. “

Seorang pengguna lain @ junezaara7 berkata: “Cantiknya Izara! Mcm artis Bollywood betul! “

Ada juga yang membandingkannya dengan pelakon terkenal Bollywood Kareena Kapoor. Izara dan tunangnya Adib Khalid bakal berkahwin hari ini (17/11/2017) dalam upacara ijab kabul secara tertutup, yang dikatakan dihadiri oleh ahli keluarga dan sahabat sahaja.

Dapat Hadiah Mewah

Dalam minggu ini Izara telah menerima hadia sebuah kereta mewah Roll Royce mencecah RM1 Juta dari bakal abang iparnya Asyraf Khalid.

https://murai.my/25374-izara-aishah-tergamam-dapat-hadiah-kereta-rolls-royce-ini-harganya/

Pasangan ini mengikat tali pertunagan pada Julai yang lalu, diadakan secara tertutup di kediaman Izara hanya dihadiri oleh ahli keluarga terdekat kedua belah pihak. Izara berkata, perancangan untuk majlis merisik ini sudah diadakan lebih awal dan ia juga sengaja diadakan selepas Aidilfitri.

https://murai.my/15451-sekitar-majlis-merisik-izara-aishah-dan-adib-khalid/

IKLAN