Apple secara rasminya akan melancarkan iPhone X di Malaysia bermula Jumaat depan, 24 November 2017, tetapi bagi mereka yang ingin menjamin  pembelian, anda boleh membuat  pre-order dengan telco tempatan di Malaysia.

https://murai.my/25291-tersebar-ini-adalah-3-rekaan-iphone-pada-2018/

Maxis, Celcom, Digi dan U Mobile semuanya telah melancarkan plan iPhone X mereka. Pelanggan boleh memiliki peranti dari serendah RM3,075 dengan Maxis, dari RM3,078 dengan Celcom , daripada RM3,495 dengan Digi, dan dari RM3,465 dengan U Mobile.

IKLAN

Tawaran Terbaik

Seperti biasa, telekomunikasi ini menawarkan iPhone X dengan kontrak 24 bulan di bawah rancangan pasca bayar masing-masing. Sekiranya anda memerlukan bantuan untuk melihat telco yang menawarkan tawaran terbaik berdasarkan anggaran anda, ini satu kompilasi plan kontrak terkini untuk iPhone X di Malaysia dari Lowyat.net.

Seperti dahulu, pelan ini disusun mengikut komitmen bulanan, jadi lebih mudah untuk mencari apa yang anda cari bergantung pada belanjawan bulanan anda untuk plan mudah alih.

Komitmen bulanan sebanyak RM100 dan ke bawah

Kredit Foto: Lowyat.net

Komitmen bulanan mulai dari RM101 hingga RM150

Komitmen bulanan sebanyak RM151 ke atas

Bayaran pendahuluan atau lanjutan diberikan kembali kepada anda semasa kontrak anda melalui rebat bulanan; setiap telco membayar balik pembayaran dalam tempoh masa yang berlainan.

Di samping harga pe-order ini, setiap telco menawarkan faedah tambahan untuk pe-order. U Mobile, sebagai contoh, menawarkan data tambahan untuk Music-ONZ, App-ONZ dan Video-ONZ. Maxis membolehkan anda berkongsi kuota serta panggilan percuma dan SMS dengan talian tambahan sebanyak RM48 sebulan. Celcom menawarkan RM100 dari harga peranti dengan kod “CELCOMPROMO”.

Semak setiap telco untuk bandingkan tawaran mereka, dan untuk preorder bermula dari hari ini – Maxis, Celcom, Digi, dan U Mobile.

https://murai.my/25461-belum-terjual-di-malaysia-nora-danish-dapat-hadiah-iphone-x/

Sumber Lowyat.net