Hampir setiap bulan ada sahaja kisah mengenai Fathia Latiff bermula dengan insiden Bigo, datang lewat, kecam kerajaan nama Fathia terus disebut – sebut malah netizen turut menggelarkannya sebagai artis bermasalah 2017.

https://murai.my/24280-fathia-latiff-dilabel-sebagai-artis-tiada-modal/
Fathia Lewat Lagi

Terbaru, Fathia dikatakan buat hal lagi. Menerusi laporan Astro Gempak, pelakon ini dikatakan sekali lagi lewat ke set penggambaran sehingga mengambil masa hampir lima jam

IKLAN

“aku sangat geram dengan kelakuan Fathia. Sepatutnya, dia muncul dalam Sepahtu Reunion Live malam tadi. Kau bayangkan, calltime yang diberikan pukul 3 petang. Tunggu punya tunggu, tak muncul. Kawan-kawan aku telefon banyak kali, bagai nak rak, macam nak pecah telefon tu. Hadoo dia angkat! Akhirnyadapat dihubungi tetapi jawapan standard, on the way, on the way, on the way. Sepatutnya, Fathia muncul awal, sekurang-kurangnya sebelum pukul 6 petang sebab ada sesi FB Live. Tapi batang hidung pun tak nampak! Sesi FB Live batal, rehearsal pun tak ada!”

Malah menurut sumber yang sama Fathia dikatakan muncul dalam keadaan yang tidak bermaya dan lesu sehingga menjejaskan pengambaran melibatkan kumpulan lawak, Sepahtu. Malah lebih memburukkan, ada beberapa sesi yang dijadualkan melibatkan Fathia terpaksa dibatalkan kerana kelewatan beliau ke set pengambaran.

Semoga Fathia Berubah

“Dari pukul 3 menuju pukul 8, kalau memandu dari Kuala Lumpur, dah sampai Kuala Perlis gamaknya tu! Apa yang kami kesalkan, dia muncul dalam keadaan kurang terurus dan tidak bermaya. Macam mana nak live tu?,”

Pelbagai kecaman terus dilempar hebat kepada Fathia dan ramai juga yang menganggap pelakon ini seperti tidak sedar ini. Kami di murai.my pasti ini bukanlah kali pertama terjadi melibatkan Fathia. Moga dengan segala insiden dan kecaman yang diterima Fathia akan membuatkan dirinya berubah.