Ke mana Tumpahnya Kuah Kalau Tak Ke Nasi. Hal itulah yang terjadi pada David Beckham dan anak-anaknya. Memiliki persamaan dengan ayah yang tampan dan rupawan, anak ke tiga David pun mewarisi wajah kacak dan pesona yang dimilikinya. Seperti Brooklyn Beckham yang sudah digilai ramai gadis. Tak percaya? Tengok artikel dibawah.

https://murai.my/17834-5-pose-brooklyn-beckham-ini-boleh-buatkan-gadis-cair/

Bukan hanya Brooklyn Beckham, Romeo Beckham juga semakin popular kerana wajah kacaknya dan kejayaannya dalam dunia modeling. Tanpa sedar Romeo pun semakin remaja yang memiliki wajah sempurna mirip wajah David dan Victoria Beckham.

IKLAN

Kamera paparazzi juga berhasil mengabadikan momen tatkala bekas pemain bola sepak Inggeris itu sedang minum minumannya. Di saat yang sama, Romeo juga terlihat minum air mineral langsung dari botolnya. Tentu ini menjadi sebuah pemandangan menarik yang sangat mengagumkan.

Tanpa disadari, ternyata Romeo dan David benar-benar mirip sehinggalah melakukan hal yang sama macam saudara kembar. Dengan pantas  foto-foto ini bukti mereka macam kembar ini tersebar di internet dan jadi bahan perbincangan netizen.

Like father like son, istilah itulah yang nampaknya benar-benar sesuai untuk menggambarkan chemistry di antara David dan anak ke-2 nya ini. Kemiripan di antara mereka semakin bertambah dari hari ke hari, seiring bertambahnya usia model Burberry itu.

Bukan pasangan Romeo dan David ini sahaja mempunyai kelebihan ini. Ada selebriti Holywood yang lain mempunyai anak ramaja wajah seiras. Lantas, siapa sahaja sebenarnya anak selebriti yang paling kacak dan dicintai ramai orang? Lihat artikel di bawah yang pernah kami paparkan di murai.my.

https://murai.my/13443-boleh-jatuh-cinta-anak-artis-hollywood-yang-paling-kacak-seksi/

Sumber Dailymail