Wak Doyok telah ditemani oleh seorang wanita cantik yang dipercayai teman wanitanya ketika sambutan hari jadinya. Apakah ini bakal isteri Wak Doyok?

Gambar saling bercium Wak bersama wanita yang dikenali sebagai Malika dikecam netizen kerana tindakan ‘keterlaluan’ Wak itu.

Siapakah Malika?

Malika atau nama penuhnya Malika Askarova merupakan seorang model yang terkenal yang berasal dari Uzbekistan. Jom lihat gambar-gambar yang dirangkum oleh murai.my khas buat pembaca semua.

murai.my difahamkan Malika bermula kerjaya sebagai model selepas ditemui oleh seorang jurugambar pada pertunjukan fesyen di kampungnya di Tashkent, Uzbekistan.

Malika menandatangani kontrak dengan Figaro International Management Group, Malika telah memenuhi impian zaman kanak-kanaknya untuk melancong ke luar negara, kerana dia kini berada di Milan menjalani kehidupan dalam dunia fesyen.

Jika pembaca murai.my masih ingat,  ketika Anugerah Juara Lagu ke-29, Wak Doyok  pernah membawa wanita bersama menghadiri majlis itu. Kelibat pasangan ini sempat menjadi perhatian media dan menjangkakan wanita ini merupakan bakal isteri Wak Doyok.

Sumber IG Malika

IKLAN