Payudara merupakan salah satu aset berharga wanita yang juga dijadikan sebagai simbol kecantikan wanita. Wanita yang memiliki payudara besar dan seksi sering dianggap cantik dan menggoda.

Shikin Gomez, model tempatan memang terkenal sebagai artis yang memiliki tubuh yang super seksi dan tak hairan jika dia berani tampil dengan mempamerkan bentuk tubuhnya ke depan umum, kerana dia ingin memperlihatkan betapa seksi dan menarik tubuh yang dimilikinya.

Tampil Seksi

Dikenali ramai menerusi Asia Next Top Model, baru-baru ini Shikin telah menghadiri acara Intrend Gala 2017 di sebuah hotel terkemuka di Kuala Lumpur. Penampilan Shikin pada malam itu telah mencuri perhatian tetamu dan para media.

IKLAN

Bagi murai.my, busana yang dikenakan oleh Shikin ternyata sangat elegan dan glam. Dengan sedikit terbuka dibahagian dada sehingga menampakkan sebahagian payudaranya, Shikin tampil berani dan yakin, malah berjaya mempamerkan pose yang terbaik di hadapan lensa kamera.

Anda boleh lihat gambar di bawah yang dirangkum oleh murai.my dari pelbagai sumber di Instagram. Dalam foto tersebut, Shikin berpose memperlihatkan sebahagian payudaranya dengan jelas.

Difahamkan Shikin menerima anugerah Model Terhangat 2017 pada malam itu.

Selain minat dalam dunia peragaan, tahukah anda bahawa Shikin Gomez berbakat dalam seni lukisan? Sebelum ini murai.my ada memaparakan artikel di mana beliau menunjukkan bakatnya dalam melukis dan mewarna menerusi kiriman semula video dari Runway Supermodel Search Malaysia/Asia suatu ketika dahulu.