Sebelum munculnya Fattzura, fenomena Lofattah terlebih dahulu disebut – sebut peminat yang mahukan Fattah Amin menamatkan zaman bujangnya dengan Neelofa. Akan tetapi jodoh mereka tidak berpanjangan dan hubungan cinta mereka berhenti ditengah jalan.

Neelofa Belum Move On?

View this post on Instagram

Just looking at you makes me happy ❤️

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

IKLAN

Terbaru ada sesuatu yang mencuri perhatian murai.my apabila Neelofa dikatakan telah memuat naik satu video bangunan KLCC di akaun Instagramnya dengan kapsyen “Just looking at you makes me happy.”

Rata-rata netizen mendakwa video KLCC tersebut sebenarnya ditujukan buat Fattah. Ini kerana terdapat satu petikan daripada buku 99 Kata-Kata #QalifModen Fattah Amin ,

 “Aku dulu selalu berangan nak gi KLCC nak bawak kereta aku sendiri dan parking Valet. Ternyata kini telah termakbul hahh…. kelakar kan.”

Secara kebetulan Neelofa turut memuat naik video KLCC dan netizen mengaitkannya sebagai simbolik kepada diri Fattah.

Neelofa Tunjuk Isyarat ‘No Comment’

Sebelum ini, murai.my pernah menyiarkan artikel mengenai komen balas Neelofa mengenai perkahwinan Fattah dan Fazura. Namun jawapan yang diberi hanyalah isyarat tangan di mulut yang bermaksud ‘no comment‘.

Pada hemat kami, mungkin peminat Neelofa terlalu menginginkan mereka bersama sehingga pelbagai spekulasi hubungan mereka terus diperkatakan. Apa yang pasti Fattah kini milik Fazura dan kami percaya ada seseorang yang lebih baik menanti Neelofa tidak lama lagi.