Sebelum ini jika bercakap mengenai siapakah yang obses dengan warna merah jambu ataupun Pink, pasti wajah Nicki Minaj dan Dato Seri Vida akan terbayang dalam fikiran. Tetapi kini tidak lagi kerana murai.my berjaya menjumpai seorang wanita yang begitu obses dengan Pink dan kami pasti tiada siapa yang dapat mengalahkannya.

Hidup Selama 36 Tahun Dengan Pink

Percaya atau tidak, wanita ini yang dikenali sebagai Kitten Kay Sera telah hidup selama 36 tahun dengan Pink! Bermula dengan baju,rambut, kelengkapan rumah serta air yang diminumnya juga adalah berwarna Pink.

IKLAN

Penyanyi dan penulis ini mula obses dengan warna ini bermula pada sambutan hari lahirnya yang ke 20 dimana ketika itu beliau menggayakan segala-galanya dengan warna Pink. Mula terasa sesuatu dengan warna Pink, sejak itu beliau mengubah segala-galanya dengan warna kegemarannya.

Terkenal Di West Hollywood

Menariknya lagi, anjing Sera juga berwarna Pink. Pendek kata saat anda mula menjejak masuk ke rumahnya, terasa seperti berada di dimensi lain.

Oleh kerana beliau begitu unik, Sera cukup dikenali dikawasan kejiranannya dan terkenal dengan sikapnya yang begitu peramah dan positif. Kemana sahaja beliau pergi, pasti akan ada yang mahu bergambar bersamanya.

Sumber : New York Post