10 Penampilan Terhuduh di Karpet Merah 2017. Pengabdi Setan Pun Ada!

Mesti Baca

Di red carpet atau karpet merah, biasanya para selebriti selalu mencuba untuk tampil sehebat yang mungkin. Mulai dari mengenakan outfit rekaan khas oleh pereka ternama ternama hingga makeup dan tata rambut yang unik. Tapi ada kalanya, mereka yang mencuba tampil berani dan unik justru gagal. Namun penampilan seperti ini dinilai paling buruk tahun ini. Jom lihat siapakah selebriti ditimpa nasib malang.

  1. Mel B 

Mel B ketika Menghadiri acara America’s Got Talent live episode,

2. Grace Jones

Grace Jones ketika menghadiri premiere Bloodlight. HangatMalaysia menamakan fesyen ini seperti wanita sesat dalam hutan terbakar. Nampak sama kan?

3. Katy Perry

Katy Perry di Met Gala Mei lalu cukup menarik perhatian dengan dress merah rancangan John Galliano. HangatMalaysia tak tahu nak kome apa tapi pakaian boleh dijadiakan busana untuk filem Pengabdi Setan ke-2.

4. Dencia

Penampilan Dencia di Billboard Music Awards. Nampak unik tapi terlalu futuristik, kalau ke tandas mungkin menyulitkan.

5. Madonna

Masih di acara Met Gala 2017, Madonna juga masuk dalam senarai ini karena gaun camouflage rekaan Moschino. Kami merasakan Madonna suka dengan abang-abang askar sejak dari kecik lagi.

6. Jared Leto

Tak hanya wanita, selebriti lelaki pun juga ada yang masuk dalam senarai ini. Jared Leto tampil di acara Video Music Award. Dengan baju glitter kalah seperti seorang ahli silap mata.

7. Girl Crush

Outfit Girl Crush ini telah mengingatkan HangatMalaysia zaman kanak-kanak bermain di dalam kandang yang dipenuhi bola-bola warna-warni.

8. Cee Lo Green

Outfit Cee Lo Green di acara Grammys ini juga mencuri perhatian. Tapi bagi kami, ia agak menakutkan.

9. Noah Cyrus

Tak ada yang salah sebenarnya dengan outfit Noah Cyrus ini. Cuma gayanya seperti mahu masuk ke bilik tidur.

10. Demi Lovato

Kebelakangan ini Demi Lovato menonjolkan sisi seksinya. Tapi untuk outfit ketika tampil di red carpet di Jingle Bell ini, Demi tak banyak mendapat pujian. Kami dapat rasa baju ini seperti tak sempat nak disiapkan.

Terkini

[REVIEW] Mortal Kombat 2021 Buat Penonton Teruja Tunggu Sekuel Seterusnya

Sebelum menonton filem ini, penulis terlebih dahulu bertanyakan kepada rakan-rakan yang sudah menonton Mortal Kombat 2021 yang digambarkan oleh...

Artikel Berkaitan