Tahniah kami ucapkan buat Tasha Manshahar yang selamat bertunang pada 24 Disember yang lalu. Tasha atau nama sebenarnya Nur Nadia Natasha Mohd Manshahar walaubagaimananpun hanya berkongsi bakal suaminya itu kelahiran Melaka seperti yang dilaporkan beberapa akhbar tempatan sebelum ini.

Bertunang Dengan Raqib Majid?

Menurut Tasha, dia dan tunangnya itu bakal melangsungkan majlis nikah pada pertengahan tahun ini dan mereka mula berkenalan setahun yang lalu. Tambah Tasha, dia belum bersedia untuk mendedahkan siapakah jejaka yang bertuah tersebut dan akan diumumkan pada majlis nikahnya nanti.

IKLAN

Namun begitu, hasil carian murai.my, kami berjaya menjumpai perkongsian daripada netizen dimana dikatakan tunang Tasha adalah deejay radio Zayan yang juga penyanyi, Raqib Majid. Adakah benar mereka berdua telah mengikat tali pertunangan?

Tidak Lagi Bernyanyi

Dalam perkembangan lain, Tasha mengaku sudah tidak lagi aktif bernyanyi. Sebaliknya dia kini fokus pada rutin hariannya sebagai seorang guru dan turut berjinak- jinak sebagai seorang penceramah bebas.