Seperti keluarga Rozita Che Wan, Hanis Zalikha sekeluarga turut menjadi perhatian dan bualan netizen. Dengan keletah anak mereka, Yusuf Iskandar serta kucing paling popular milik pasangan ini, Bujibu Chempel ada sahaja yang dibicarakan.

Yusuf Dance Dan Aksi Bujibu Tular

Boleh dikatakan setiap apa sahaja yang dimuatnaik di akaun rasmi Yusuf mahupun Bujibu pasti akan dikongsi oleh peminat mereka dan tular. Bukan sahaja dalam negara, malah turut tular di luar negara sehingga ditampilkan dalam perkongsian akaun Instagram terkenal, 9Gag.

IKLAN
View this post on Instagram

👴🏼

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Ditambah pula aksi bersahaja baru- baru ini yang digelarkan sebagai Yusuf Dance telah menjadi ikutan netizen dan antara yang trending sejak beberapa hari yang lalu.

Hanis Mengamuk, Ambil Gara Tanpa Izin

Terbaru, menyedari akan gambar dan video mereka sering kali menjadi tatapan, Hanis akhirnya bersuara apabila terdapat beberapa pelayar media sosial yang mengambil gambar dan video mereka tanpa diberi sebarang keizinan.

Hanis dalam masa yang sama turut memberi contoh pelayar di luar negara yang akan mengambil gambar dan video serta memberi kredit asal kepada pemilik berbanding di dalam negara yang disifatkanya sebagai tiada adab. Ada benar apa yang dikata oleh Hanis, kami di murai.my turut mengalami masalah yang sama. Mungkin meminta izin dan memaklumkan kepada pemilik asal itu lebih afdal daripada mencuri mengundang pelbagai persepsi.

Sumber : Instagram Hanis Zalikha