[VIDEO] Penonton Buat Bunyi Seks! Pemain Tenis Nick Kyrgios Bingung

125

Nampaknya konsentrasi seluruh penonton di stadium terganggu dengan gelagat seorang pelawak popular dari Youtube atau dipanggil Youtuber.

Lelaki yang berasal dari Sydney, Australia, Jamie Zhu, yang menggambarkan dirinya sebagai “penghibur media sosial Australia dari Sydney” dan mempunyai lebih daripada 100,000 subcriber(pengikut) di YouTube, telah diusir keluar dari Hisense Arena semasa perlawanan pusingan kedua Nick Kyrgios.

https://www.youtube.com/watch?v=YSOZ6-gbymI

Dia yang cukup selamba ini telah menarik perhatian ramai dari kalangan orang ramai selepas dia bangun dan kemudian memekik dengan bunyi yang pelik.

Kredit Foto: Next Shark

Zhu segera memalingkan kepala, termasuk Kyrgios sendiri, yang terkejut apabila YouTuber yang berusia 24 tahun itu rakam video selfie di hadapan khalayak orang ramai di telefon bimbitnya.

Kredit Foto: Next Shark

Tetapi menurut satu entri di saluran media sosial Zhu, penghibur ini sangat gembira dengan persembahannya di stadium tersebut. Menurut satu rakaman video yang dikeluarkan oleh Zhu, dia sengaja mencabar dirinya memekik seperti bunyi seakan-akan melakukan hubungan seks untuk menarik perhatian orang ramai.

IKLAN

Kredit Foto: Next SharkSelepas memaparkan gelagatnya menjerit semasa perlawanan sehinggakan menganggu perlawanan ini, pengawal keselamatan telah mengheretnya Zhu keluar dari stadium. Namun dirinya menjadi popular selepas itu kerana telah mendapat liputan media tempatan dan antarabangsa.

Sumber News.au.com

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry