‘Mohon Cabut Je Tudung’ – Gambar Neelofa Dikecam Netizen

Mesti Baca

Belum pun ditayangkan di kaca televisyen, namun impak drama terbaru gandingan Zul Ariffin dan Neelofa sudah pun hangat dibicarakan dikalangan netizen. Seperti yang dijangka, peminat – peminat mula teruja untuk melihat pasangan drama Ti Amor Sweetheart 100 Hari

Kerana Gambar,Neelofa Dikecam

Dijangka akan mencetuskan fenomena, gandingan yang digelar #ZuLofa ini terus hangat dibicarakan setiap hari. Malah ‘promo’ drama ini mula diperlihatkan sehingga ada yang turut membuat ‘parodi’ gambar tersebut termasuklah pengarahnya, Michael Ang.

Melihatkan gambar mesra Zul dan Neelofa, terdapat pula komen yang menghentam peribadi Neelofa. Rata – ratanya menganggap gambar tersebut merosakkan imej seorang wanita muslimah apatah lagi melihatkan Neelofa yang berhijab.

Zul Berasa Janggal Dengan Neelofa

Dalam perkembangan lain, Zul menerusi laporan sebuah portal hiburan turut mendedahkan perasaannya yang sedikit janggal apabila bergandingan dengan Neelofa.

Apatah lagi ianya merupakan lakonan mereka berdua bersama untuk pertama kalinya.

“Jadi, inilah situasi sebenar di set, apabila dua pelakon yang tidak mengenali antara satu sama lain diletakkan dalam satu situasi yang seolah-olah mereka sudah mengenali bertahun-tahun. Ia boleh jadi janggal, sedikit memalukan tetapi pada akhirnya ia berkenaan menghasilkan sesuatu yang bukan sahaja sweet, dipercayai dan menyakinkan penonton tetapi merialisasikan apa yang telah produksi rancangkan,”

Kami percaya sudah ramai yang tidak sabar untuk melihat drama ini bukan? Apatah lagi melibatkan dua nama hebat didalam satu drama, pasti menjadi sebutan!

Terkini

[REVIEW] Mortal Kombat 2021 Buat Penonton Teruja Tunggu Sekuel Seterusnya

Sebelum menonton filem ini, penulis terlebih dahulu bertanyakan kepada rakan-rakan yang sudah menonton Mortal Kombat 2021 yang digambarkan oleh...

Artikel Berkaitan