Umum mengetahui bahawa Datin Paduka Eina Azman sekeluarga sememangnya suka berfesyen dan membeli belah pelbagai barangan mewah dan tidak terkecuali melancong. Namakan sahaja pelbagai barangan mewah seperti vertu, dan sebagainya semua telah dimiliki pelakon ini. Malah anak -anaknya juga tidak kurang menerima tempiasnya. Cukup bertuah bukan?

Bercuti Di Itali

Terbaru Eina sekeluarga telah bercuti ke kota romantis iaitu di Venice, Itali. Melihatkan gambar yang telah dimuat naik Eina di Instagramnya pasti akan membuatkan anda berasa cemburu dan teruja untuk berada di sana yang sememangnya terkenal dengan seni dan keindahannya.

IKLAN

Gambar Bercumbu Dikritik Netizen

Akan tetapi dalam pelbagai gambar yang dimuatnaik, timbul pula kontroversi dimana salah satu gambar tersebut telah melihatkan Eina dan suaminya bercumbu di atas sebuah gondola. Seperti yang dijangka, gambar tersebut mula dipenuhi komen – komen dari netizen yang menganggap ianya seperti yang sesuatu yang tidak manis untuk diperlihatkan pada umum.

Mungkin ada benarnya kerana terdahulu terdapat beberapa artis turut terpalit isu yang sama. Nasihat kami mungkin gambar tersebut wajar disimpan untuk koleksi peribadi. Yang pasti Eina dan suaminya sangat romantis!