Terdahulu, murai.my pernah menyiarkan artikel dimana pelakon Fatin Afeefa telah dituduh merampas suami orang. Malah bekas isteri Adam Shahz itu turut didakwa melakukan hubungan terlarang dengan memuat naik gambar bercumbu dengan lelaki tersebut.

Hanya Fitnah?

Menjawab kontroversi berkenaan, Fatin telah menjelaskan bahawa gambar bercumbu yang tular di laman sosial itu bukanlah dirinya.

Sebelum ini, wujud seorang individu wanita yang mendakwa bahawa Fatin dan suaminya (wanita tersebut) telah tinggal bersama dan suaminya turut memukul beliau kerana mendedahkan perkara yang sebenar.

Fatin Cabar Dedahkan Diri

Bagi membuktikan perkara yang sebenar, Fatin turut mencabar wanita yang menyebarkan gambar palsu tersebut untuk mendedahkan dirinya. Tambahnya, dengan tampil berbuat demikian sahaja akan membuktikan perkara yang sebenar dan sekiranya enggan, maka ternyatalah berita tersebut hanyalah palsu.

IKLAN

“Orang yang memberi kenyataan tersebut berselindung di sebalik akaun palsu, jadi apa tujuannya? Kalau betul, keluarkan diri dekat umum. Jangan sembunyikan diri anda. Saya tidak kacau siapa pun. Orang tak suka bila kita tunjuk kita senang kot. Entah lah. Cuma, apa yang boleh saya katakan ialah kalau betul, tunjukkan diri. Kalau sembunyi, berita itu tidak sah,”

Apa pendapat anda? Adakah benar Fatin difitnah? Mungkin jika wanita tersebut tampil dedahkan identiti dan membuktikan segalanya barulah kontroversi ini akan reda. Jika tidak, ianya semakin berpanjangan dan peminat akan terus berteka-teki.

Sumber Kosmo Online 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry