‘Aku Tak Jual Telekung!’- Izzue Islam Mengamuk Dituduh Penipu

Mesti Baca

Kasihan pula kami melihat Izzue Islam di mana┬áhari rayanya bertukar menjadi suram apabila ‘dihantui’ peminat daripada negara seberang yang menuduhnya sebagai seorang penipu.

Tuntut Wang Dari Izzue

Perkara itu didedahkan Izzue sendiri di Instagramnya apabila dia mendakwa menerima beberapa aduan daripada peminat yang menuntut dia memulangkan wang mereka setelah membeli telekung keluarannya. Malah lebih parah, mereka yang membelinya sehingga kini tidak menerima tempahan yang dibuat walaupun pembayaran sudah pun dibuat.

Izzue Mengamuk!

Menyedari akan tuduhan tersebut, penyanyi itu menjelaskan bahawa dia tidak pernah menjual telekung seperti didakwa malah turut memohon peminat-peminantnya terlebih dahulu menyiasat akaunnya yang sebenar sebelum membuat sebarang transaksi.

Jelas Izzue, sambutan hari rayanya terganggu dengan dakawaan tersebut setelah mendapati ada pihak yang tidak bertanggungjawab menggunakan nama dan wajahnya untuk kepentingan tertentu. Pesan kami, untuk ketahui sama ada akaun itu palsu atau tidak, pastikan ianya mempunyai tanda biru (blue tick) di akaunnya. Jika tidak, anda pasti berisiko mengalami peristiwa seumpama ini.

Terkini

Baru Tahu! Watak Wonder Woman, Gal Gadot Ada Persamaan Dengan Puteri Diana

Wonder Woman, Gal Gadot diilhamkan oleh Puteri Diana. Persamaan antara Watak Superhero dan Puteri Yang Disayangi Melalui temubualnya secara virtual bersama...

Artikel Berkaitan