Saharul Ridzwan Mohon Maaf Jika Beri Pengaruh Buruk Pada Remaja

Mesti Baca

Jika semalam kami telah muat naik artikel mengenai perkongsian pengalaman hidup Saharul Ridzwan sebelum bergelar artis, hari ini pelakon itu memuat naik sebuah permohonan maaf buat pengikutnya di Instagram.

Saharul Ditegur

Terdahulu, Saharul pernah berkongsi kisah di mana dia mengaku pernah menggunakan duit pinjaman MARA ketika belajar untuk membeli sebuah kereta Viva.

Namun begitu, isu ini turut mendapat kecaman netizen dan ada yang menasihati pelakon ini bahawa perkara seumpama itu tidak seharusnya dikongsi di sosial media.

Mohon Maaf

Tidak lama kemudian, Saharul telah tampil memohon maaf dan menjelaskan sebab sebenar di sebalik pembelian kereta Viva tersebut.

Tambah pelakon berusia 29 tahun ini, niatnya sebelum ini hanyalah untuk berkongsi kisah kejayaan dan memberikan inspirasi buat remaja kini. Susah juga ya kalau perkongsian positif dianggap negatif. Bersabarlah Saharul!

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan