Meskipun karier seninya agak perlahan selepas mendirikan rumahtangga bersama aktres jelita Fazura, selebriti yang pernah dinobatkan sebagai bintang paling popular ini tetap aktif dalam bidang lain.

Usahakan Produk Kesihatan

Selepas mengusahakan sebuah kafe di sini, pelakon Fattah Amin kini sedang menceburi bidang perniagaaan berasaskan kesihatan dimana Fattah telah mengeluarkan produk makanan kesihatan, MRP Sup DIET dan Berrytox di bawah syarikat miliknya iaitu MRP International Sdn Bhd.

Pada awal perniagaan ini, dikatakan ianya mendapat sambutan hangat sehinggalah terdapat satu isu melibatkan nama Fattah sendiri telah dibongkar oleh salah seorang agen nya.

Seperti Ditipu

Menurut sumber, agen-agen syarikat ini telah melaburkan begitu banyak wang bagi menjalankan perniagaan tersebut namun sebaliknya telah berlaku apabila pelakon itu dilihat seperti tidak lagi rancak mempromosikannya.

IKLAN

Lebih mengejutkan, pihak syarikat juga seolah-olah diam membisu tanpa sebarang penjelasan lanjut. Adakah benar dakwaan ini? Barangkali pihak Fattah akan perjelaskannya tidak lama lagi.