Airbnb Tawar Peluang Tidur Di bawah Piramid Kaca Ikonik Louvre

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Produksi Bincang Mahu Gantikan Atau Kekalkan Ji Soo Dalam “River Where The Moon Rises”

Drama KBS, River Where The Moon Rises telah membatalkan penggambarannya hari ini , 4 Mac, dan sedang membincangkan sama...

Airbnb dan Louvre hari ini mengumumkan bahawa muzium ini akan diubah menjadi Rumah ajaib selama satu malam. Untuk pertama kalinya, peminat tegar seni akan berpeluang untuk bersantai sambil menghayati karya agung, termasuk Mona Lisa yang tidak ternilai harganya, dan tidur di bawah Piramid kaca ikonik Louvre dalam “piramid mini” yang akan direka khusus untuk meraikan ulang tahun bangunan ini yang ke-30.

Malaysia teleh dipilih sebagai satu negara di seluruh dunia untuk mengambil kesempatan ini sekali dalam seumur hidup.

Satu malam di Muzium

Untuk satu malam sahaja, pada 30 April, Airbnb dan Louvre akan memberikan pemenang bertuah dan tetamu mereka peluang sekali seumur hidup untuk melihat apa yang berlaku di dalam muzium paling ajaib di dunia apabila lampu dimatikan.

Apabila matahari terbenam di Paris, pasangan pemenang ini akan pergi ke muzium di mana mereka akan disambut oleh seorang ahli sejarah seni, yang akan mengiringi mereka dalam lawatan yang dikhaskan untuk mereka, seperti yang diberikan kepada Obama, Beyoncé dan Jay-Z sebelum ini.

Setelah mereka menemui keajaiban muzium ini, pasangan ini akan menikmati keselesaan Rumah mereka sepanjang malam di hadapan beberapa hos legenda sebenar: mereka akan mengucap selamat kepada Mona Lisa dengan dengan aperitif berinspirasi Renaissance yang nyaman, sambil berehat di sofa lounge Paris yang mewah, sambil mendengar bunyi atmosfera muzik Perancis pada rekod vinil.

Venus of Milo, dewi cinta dan kecantikan Yunani, kemudiannya akan “menjadi hos” dalam sebuah jamuan makan mewah di bilik makan pop up.

Dan yang terakhir, tetamu akan dibawa ke konsert akustik intim di bilik mewah Napoleon III. Pada penghujung malam yang sangat istimewa ini, pemenang akan berehat di bilik tidur mereka di bawah Piramid yang menjanjikan penginapan semalam yang paling mewah.

Bagaimanakah caranya untuk turut serta?

Untuk masuk, hanya pergi ke airbnb.com/louvre sebelum 12 April pada 23h59 (masa Perancis – GMT+1) dan jawab soalan ini: Mengapa anda sesuai untuk menjadi tetamu paling sesuai Mona Lisa? Seorang pemenang akan dipilih. Semua terma dan syarat pertandingan boleh didapati di airbnb.com/louvre.

Terkini

Kini CEO! ‘Ratu’ Saapuu Dedah Pernah Bergelar Mak Andam

Siapa sangka, usahawan semakin dikenali yang juga ketua pengarah eksekutif bagi jenama produk kesihatan kulit Saapuu, Rosniwati Beharom, 45...

Artikel Berkaitan