Peminat sedia maklum bahawa Kumpulan penyanyi terkenal, Westlife akan mengadakan konsert jelajah Asia tidak lama lagi. Malah Malaysia merupakan satu-satunya negara yang akan dijelajahi kumpulan yang dianggotai oleh Nicky Byrne, Kian Egan, Markus Feehily dan Shane Filan selama dua hari pada 8 dan 9 Ogos depan di Stadium Melawati, Shah Alam.

Tiket Hari Kedua Habis Dijual 

Sehubungan dengan itu, penganjur konsert ini iaitu MacpiePro telah mengumumkan jualan tiket ini pada 13 April diikuti dengan jualan atas talian keesokan harinya. Siapa sangka, penangan Westlife sendiri jualan tiket sebanyak 4,000 yang dibuka bermula jam 11 pagi di Atria Shopping Gallery telah habis dijual! murai.my difahamkan jualan tersebut merupakan jualan tiket pada hari kedua konsert tersebut.

IKLAN

Sanggup ‘Berkampung’ Dari Hari Jumaat 

Menurut sumber, terdapat ramai peminat mula berkampung di lokasi tersebut sehari lebih awal semata-mata ingin mendapatkan tiket tersebut.

Kredit Foto: Macpiepro

Biarpun begitu, ada yang terpaksa pulang dengan hampa kerana tiket tersebut habis dijual dalam masa yang singkat malah hasil tinjauan kami turut mendapati tiket pada hari pertama sedang dijual dalam fasa ‘selling fast’ dan ada zon yang sudah habis dijual!

Bagaimana pula denga anda yang meminat kumpulan ini? Sudahkah anda mendapatkan tiket Westlife The Twenty Tour Live in Malaysia ?