Cuti sekolah kembali lagi iaitu Cuti Pertengahan Penggal 2 akan bemula pada 10 hingga 18 Ogos 2019. Kepada para ibu bapa, anda ada masa dalam 3 minggu untuk merancang membawa anak-anak anda untuk bercuti ataupun melakukan aktiviti menarik.

Untuk pengalaman yang lebih menarik, apa kata anda membawa anak-anak ke Sunway Lagoon.

Diilhamkan dari filem rantaian aksi seram Amerika Syarikat, Sharknado , Taman Tema Air Sunway Lagoon telah bakal membuat pelancaran rasmi tarikan terbarunya iaitu Sharknado Alive! di Scream Park.

Antara pengalaman menarik yang anda akan dapat di Sharknado Alive! di Scream Park, anda akan di bawa dalam sebuah perjalanan yang sangat mendebarkan. Menariknya, anda bakal merasai pengalaman seolah-olah berdepan dengan sekumpulan ikan jerung diiringi puting beliung yang mengganas.

Jika sesiapa yang pernah menonton filem ini, diceritakan sebuah puting beliung besar membawa banyak jerung dari lautan menuju ke tengah kota. Dengan teknologi visual dan kesan bunyi yang canggih di Sharknado Alive! Semestinya membuatkan pengunjung tidak senang duduk dan cemas.

IKLAN

JAWDROPPING Truth on Sharknado!

OMG😱!Sharknado🦈🌪 is heading to Sunway Lagoon, Malaysia this school holiday!Go, go, go to www.sunwaylagoon.com/sharknadoalive for more information.Stay tuned for our JAWSOME promotions!#Sharknado #SharknadoAlive #Jawsome #SummerHoliday #SunwayLagoonMY

Posted by Sunway Lagoon, Malaysia on Thursday, July 18, 2019

Pengembaraan selama 15 minit di Sharknado Alive! menjadikan ia salah satu tarikan paling unik di Scream Park. Selain itu, pengunjung juga dapat berinteraksi terus dengan watak-watak dari filem ini seperti gadis cuaca dan sudah tentu ikan jerung yang mengerikan!

Sunway Lagoon meneruskan kolaborasi dengan Lynton V Harris & The Sudden Impact! Entertainment Company, untuk membawa tarikan terbaru ini ke Malaysia.

Sempena cuti sekolah Ogos ini, Sunway Lagoon Sharknado Alive! menawarkan harga tiket dengan harga RM202 bagi pengunjung yang berusia 12 tahun ke atas manakala RM170bagi pengunjung yang berumur bawah 12 tahun.

Bagaimana, berminat nak mencuba tarikan terbaru ini ? Khas Untuk pembaca setia murai.my,  kami ingin mencari pemenang bertuah untuk memenangi sepasang tiket Sunway Lagoon Sharknado Alive! secara percuma!

IKLAN

Caranya anda hanya perlu lengkapkan butiran dan soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Syarat Penyertan

  1. Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  2. Kongsi artikel ini di sosial media dan tag murai.my beserta #HangatMalaysia #SharknadoAlive #SunwayLagoonMY dan mengisi butir-butir diri anda dengan menjawab soalan.
  3. Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 28 Julai 2019
  4. Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  5. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my melalui email anda.
  6. Keputusan hakim adalah muktamad dan hadiah perlu diambil di pejabat kami sebelum 9 Ogos 2019. Tuntutan hadiah selepas tarikh ini tidak dilayan.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry