Biarpun kadang kala sibuk dengan kegiatan seni dan juga bersama keluarga, namun penyanyi kesayangan ramai, Datuk Seri Siti Nurhaliza tetap mengambil peluang untuk bersukan apatah lagi kini aktif berbasikal mengikut suami tercinta, Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa.

Lutut Kiri Siti Nurhaliza Tercedera 

Namun begitu, menerusi perkongsian terbaharu penyanyi ini di laman Instagram nya telah mencetuskan rasa cemas dikalangan peminat apabila Siti telah terlibat dalam satu kemalangan kecil ketika menyertai acara kayuhan basikal sejauh 78 kilometer. Kemalangan itu telah menyebabkan penyanyi ini mengalami kecederaan pada lutut kirinya.

Gembira Dapat Tamatkan Kayuhan 

Meskipun tercederam namun menurut Siti dia berasa gembira dan syukur kerana dapat menamatkan kayuhan tersebut selain beranggapan medal kedua yang diperolehinya itu adalah buat anaknya, Siti Aafiyah. Mengucapkan terima kasih atas sokongan yang diberikan buat pasukan dan juga peminatnya, Siti bagaimananpun tetap ‘tidak serik’ untuk sertai kayuhan itu lagi malah turut memberi petunjuk akan sertai acara tersebut pada masa akan datang.

IKLAN

Biarpun Siti memaklumkan ianya hanyalah sekadar kemalangan kecil, peminat tetap mendoakan agar penyanyi itu cepat sembuh selain turut mendoakan keselamatannya.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry