Baru-baru ni, isteri kepada pendakwah selebriti, Pencetus Ummah Abu atau lebih dikenali sebagai PU Abu, Hana Azraa telah mendedahkan bahawa suaminya itu telah berlaku curang.

Hanya Salah Faham 

Menerusi laman Instagram nya, Hana telah memuat naik sekeping foto wanita yang tidak bertudung dipercayai skandal kepada suaminya. Menjelaskan lebih lanjut mengenai perihal tersebut, PU Abu mendakwa isu itu hanya sekadar salah faham selain mengandaikan tinndakan dibuat oleh Hana disebabkan oleh emosi seorang ibu yang sedang hamil.

IKLAN

Mahu Dedah Bukti 

Susulan daripada itu, isterinya memuatnaik sebuah lagi posting di laman Instagram nya. Menurut Hana, dia nekad akan mendedahkan segala bukti mengenai kecurangan suaminya tidak lama lagi. Jelasnya, buat masa ini dia mahu berehat seketika dan enggan memberikan komen lanjut mengenai pendedahannya sebelum ini.Tinjauan terkini Murai.my juga mendapati Hana sudah memadam kesemua postingnya di laman Instagram.

Sebagai info, PU Abu telah bernikah dengan Hana Azraa, seorang ibu tunggal dua cahaya mata sekitar Mac 2019 dan isterinya itu kini sedang sarat hamil anak pertama mereka. Menjadi kontroversi hangat tahun lalu, terdahulu PU Abu dikatakan telah menceraikan bekas isterinya, Ain Afini ketika wanita itu sedang hamil 7 bulan sebelum berkahwin dengan Hana Azraa.