Habib Jewels syarikat anak tempatan kini bersama-sama rakyat Malaysia dalam melawan isu pandemik yang semakin menular di Malaysia ini.

Syarikat barangan kemas ini komited dalam menyediakan khidmat pelanggan yang cekap dan komprehensif untuk memastikan keperluan dan permintaan pelanggan yang dihargai dapat dipenuhi.

Pesta Berlian: 13 Mac sehingga 5 April 

Bersempena dengan Pesta Berlian yang masih berlansung dari 13 Mac sehingga 5 April ini, Habib tetap beroperasi serta meneruskan servis dalam memenuhi permintaan para pelanggan dan pencinta barangan kemas berlian.

IKLAN

Koleksi-koleksi berlian daripada Habib ini ditawarkan dari harga mampu milik sehinggalah koleksi-koleksi eksklusif merangkumi pelbagai rekaan menarik dan ciri-ciri yang unik.

Koleksi-koleksi barangan kemas berlian pada Pesta Berlian pada tahun ini adalah menggunaan pelbagai saiz berlian dalam satu- satu rekaan.

Habib tampil dengan rekaan terkini

Ianya dapat menghasilkan impak seperti letupan berlian (diamond explosion) yang sangat cantik dan semestinya dapat memukau mata-mata yang memandang.

Bercirikan kemewahan, Habib tampil dengan rekaan terkini yang menarik mengguna pelbagai motif contohnya bunga yang sedang kembang mekar dan rekaan yang diinspirasikan daripada bentuk mahkota.

Selain daripada cincin, gelang, dan subang, Habib juga tidak melupakan rantai panjang serta keronsang untuk wanita-wanita berhijab di luar sana. Rantai panjang yang dilengkapi dengan loket berlian dapat dipadankan dengan apa jua lilitan tudung oleh si pemakai.

Pemakaian keronsang juga tanpa dapat disangkal lagi mampu menambahkan seri serta sesuai untuk dipakai di majlis-majlis formal buat mereka yang berhijau atau pun tidak.

Pencinta barang kemas jangan terlepas peluang untuk mendapatkan koleksi-koleksi berlian di Habib sepanjang tempoh Pesta Belian berlansung dan mendapatkan potongan-potongan harga yang menarik yang ditawarkan.

Pembelian Secara Dalam Talian

Walaupun bilik-bilik pameran di seluruh negara ditutup namun Habib masih lagi beroperasi dalam talian seperti di Shopee dan Lazada. Pelbagai jenis dan rekaan barangan belian dapat dimiliki melalui pembelian atas talian ini tanpa perlu keluar rumah berpadanan dengan tanda pagar yang dicipta sepanjang tempoh Malaysia melawan penularan Covid-19 iaitu #stayhome atau #dudukrumah.

Untuk mendapatkan info lebih, para pelanggan boleh menghubungi talian hotline di 019-2222916 atau melalui laman media social di Instagram (@habibjewelsofficial) dan Facebook (@HABIB).