2 Hari Tergantung, Aktor Kacak Bollywood Sameer Sharma Ditemui Mati Bunuh Diri

Mesti Baca

Sekali lagi berita sedih datangnya dari industri hiburan di India. Aktor dan model kacak Sameer Sharma ditemui dalam keadaan sangat memilukan. Pelakon berusia 44 tahun itu tergantung di dapur apartmennya di Malad, Mumbai, India pada hari Rabu (5/8/2020).

Mayat Sameer dijumpai oleh penjaga bangunan yang mengintip melalui tingkap dapur. Dia memberitahu pegawai kompleks tersebut dan kemudian melaporkan kejadian itu kepada polis.

Pelakon “Kahaani Ghar Ghar Ki”┬áterus dikejarkan ke Hospital. Tetapi doktor mengatakan bahawa dia sudah mati.

Dinyatakan bahawa kematian Sameer Sharma adalah bunuh diri. Namun, sehingga kini polis masih menyiasat kes tersebut.

Pelakon berusia 44 tahun itu tergantung di dapur apartmennya di Malad, Mumbai, India

“Kami tidak menemui nota bunuh diri di tempat itu. Nampaknya ini adalah kes bunuh diri, “kata pemeriksa kanan balai polis Malad, George Fernandes, seperti yang dilaporkan oleh The Times Of India.

Maklumat lain adalah, ada yang mendakwa bahawa Sameer Sharma telah tergantung selama dua hari.

Sameer memulakan karier lakonannya pada tahun 2004 melalui siri Kahaani Ghar Ghar Kii, di mana dia telah memainkan 15 judul siri televisyen.

Kejadian sudah dicurigai setelah pelakon dan model ini tinggal bersendirian di sebuah apartmen yang telah disewa sejak Februari 2020. Polis juga telah berusaha untuk menghubungi keluarga Sameer Sharma. Sameer Sharma adalah salah satu pelakon terkenal di Bollywood. Dia memulakan karier lakonannya pada tahun 2004 melalui siri Kahaani Ghar Ghar Kii, di mana dia telah memainkan 15 judul siri televisyen.

Selain itu, pelakon kelahiran Delhi ini juga pernah membintangi dua filem iaitu Hasee To Phasee dan Ittefaq.

Kematian Sameer Sharma menambah senarai panjang bintang India yang telah mati dengan ngeri. Sebelumnya ada Sushant Singh Rajput yang juga membunuh diri dengan menggantungkan badannya dari siling kipas bilik.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan