Berita baik buat peminat HONOR! HONOR Malaysia menyambut hari kemerdekaan yang ke-63 dengan mengadakan kempen online-to-offline (O2O) khas untuk telefon pintar HONOR 9A. Kempen sesuai buat mereka yang meragui untuk membeli-belah dalam talian.

Setiap hujung minggu bermula dari 15 hingga 31 Ogos 2020, HONOR 9A akan tersedia untuk dibeli secara dalam talian dengan harga hanya RM 499 melalui laman web e-dagang rasmi jenama, hihonor dan kemudian ia boleh diambil di kedai-kedai HONOR terpilih.

IKLAN

Untuk tiga minggu akan datang, pelanggan yang membeli HONOR 9A bukan sahaja akan mendapat penjimatan sehingga RM 70 tetapi juga akan menerima lampu muzik percuma. Pelanggan yang membeli HONOR 9A dalam tempoh ini akan diminta untuk mengambil pesanan mereka dari pilihan kedai pilihan mereka.

Dikuasakan oleh bateri 5000mAh yang hebat, HONOR 9A menyokong sehingga 4 jam panggilan 4G, 35 jam main balik video, dan 37 jam main balik radio FM untuk pengalaman hiburan yang unggul.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai HONOR Malaysia, lawati laman web dan maklumat e-dagang rasmi HONOR portal di hihonor.com/my, atau lihat halaman Facebook rasmi di facebook.com/HonorMY/ untuk kemas kini terbaru.