Laudya Cynthia Bella dan Engku Emran telah bercerai secara rasmi. Setelah lama orang ramai berteka-teki, Bella akhirnya memberikan kenyatan dan mengesahkan perceraian dengan suaminya, pada bulan Julai 2020.

Laudya Cynthia Bella membuat pengakuan itu menerusi video pendeknya bahawa perceraian itu adalah keputusan bersama. Bella dan Emran memilih untuk berpisah dengan baik. Laudya Cynthia Bella, yang pernah tinggal di Malaysia, telah kembali ke Indonesia.

IKLAN

Namun selepas perceraian mereka, penampilan Emran yang terkini menjadi bualan hangat netizen di media sosial. Di laman Instagram, Engku telah memuat naik gambar dirinya dalam warna hitam dan putih. Dia mengabadikan foto itu setelah menempuh jarak jauh dengan berbasikal di Malaysia.

Gambar terkini Emran itu di muatnaik semula ke akaun gosip @mak.bacot, dan terus dibanjiri komen dari netizen.

VIA Instagram @mak.bacot

Ketika bersama Laudya Cynthia Bella, wajah Engku Emran selalu menarik perhatian kerana penampilannya yang baik dan cool. Namun, ramai netizen berpendapat bahawa penampilan Engku telah banyak berubah.

Emran dilihat berbeza dengan rambut panjang dan misai tebal yang hampir menutup mulutnya. Ramai netizen berpendapat bahawa Emran seperti tak terurus setelah perceraiannya dengan Laudya Cynthia Bella.

Tak kisah lah bagaimana penampilan Emran, bagi Murai MY yang penting dia kini bahagia bersama orang tersayang. Doakan yang baik-baik ajer la ya!