Nora Ariffin Teruk Dikecam Gara-Gara Video Anak Bercumbu Tular

Ekoran itu, gadis tersebut bukan sahaja teruk dikecam malah menerusi carian Murai.my mendapati pelantun Hanya Satu itu turut dikecam.

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Di media sosial, hangat memperkatakan mengenai sebuah video yang tular memperlihatkan aksi sepasang remaja bercumbu sebelum ianya dimuatnaik untuk paparan umum di sebuah aplikasi.

Anak Perempuan Nora Jadi Bualan Hangat

Lebih mengejutkan, remaja perempuan di dalam video merupakan salah seorang anak perempuan kepada penyanyi terkenal Nora Ariffin iaitu Putri Nor Dahlia.

Ekoran itu, gadis tersebut bukan sahaja teruk dikecam malah menerusi carian Murai.my mendapati pelantun Hanya Satu itu turut dikecam.

Biarpun turut menjadi kecaman, namun rata-rata mengharapkan agar mereka tidak terus menghentam Nora kerana isu ini hanya melibatkan anak perempuannya.

View this post on Instagram

Selamat Hari Merdeka ke 63.🇲🇾❤️ Merdeka shawl by @schals_official ❤️

A post shared by NORA ARIFFIN (@itsnoraariffin) on

IKLAN
Ibu Mertua Nora Meninggal Dunia 

Dalam pada itu, Nora turut berkongsi satu khabar yang menyedihkan yang mana ibu mertuanya Nora Abdullah telah meninggal dunia pada pagi Rabu. Menerusi hantaran di laman Instagram, Nora memohon agar pengikutnya dapat mendoakan roh ibu kepada Allahyarham suaminya Johan Nawawi itu ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Untuk rekod, anak kedua Nora yang juga penyanyi Muhammad Syakir Alif Johan meninggal secara mengejut di kediaman mereka pada 14 Disember lalu manakala pada 24 Mac 2017 Nora telah kehilangan suami tercinta, Johan Nawawi.

Terkini

Dahsyat! 4 Item Ini Habis Dijual Setelah Digunakan Oleh Rosé Blackpink

Sebut sahaja BLACKPINK, sudah tentu membayangkan sebuah kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal sehingga peringkat antarabangsa. Apa sahaja yang...

Artikel Berkaitan