Pengarah terkenal di India, Anurag Kashyap dituduh menyerang secara seksual pelakon Bollywood Payal Ghosh.

Tidak menerima tuduhan melakukan perbuatan buruk, akhirnya Anurag membuka mulut untuk membetulkan keadaan. Dia merasakan bahawa pelakon Payal Ghosh sedang berusaha menjatuhkannya.

IKLAN
Payal Ghosh, Foto: Aseanet Newsable

Payal Ghosh hanya mendedahkannya baru-baru ini kerana ramai yang memintanya untuk berdiam diri. Payal memberitahu dalam wawancara IANS bahawa kejadian itu berlaku pada tahun 2014 ketika dia ingin menjadi pelakon untuk salah satu filemnya.

“Anurag mengatakan bahawa gadis-gadis sanggup tidur dengannya hanya untuk membuat satu filem dengan Ranbir Kapoor. Pada masa itu, dia membuat filem Bombay Velvet. Saya takut pada masa itu. Bilik itu mempunyai banyak kaset, buku dan sofa. Rasanya seperti perpustakaan. Selepas itu, dia tiba-tiba berbogel di depan saya dan meminta saya menanggalkan pakaian saya. Kemudian saya berkata, ‘Tuan, saya tidak selesa’, “- kata Payal Ghosh, dipetik dari Daiji World.

Payal terus keluar dari tempat tersebut dan dia tidak pernah berjumpanya lagi.

Anurag Kashyap Buka Mulut

Setelah hal ini tersebar, pengarah filem itu akhirnya menulis tweet pada hari Ahad, 20 September 2020. Anurag mengatakan bahawa tuduhan itu tidak berasas.

“Anda telah buatkan saya lama berdiam diri. Tidak mengapa. Tetapi ketika anda menutup mulut saya, anda banyak membuat penipuan sehingga anda juga menyeret wanita lain ke dalamnya. Jagalah maruah, Puan. Yang akan saya katakan ialah semua tuduhan anda tidak berasas. Saya tidak pernah berkelakuan seperti ini, dan saya juga tidak bertoleransi dengan tingkah laku seperti itu,”- kata Anurag.

Sumber INDIAN EXPRESS