Akshay Kumar Kongsi Keterujaan Dirasuk Hantu Pondan Dalam Laxmmi Bomb

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Aktor paling kaya tahun 2020 di India, Akshay Kumar bakal muncul dalam filem lakonan terbarunya berjudul Laxmmi Bomb. Filem ini akan disiarkan secara langsung di Disney + Hotstar.

Dipetik dari DNAIndia, superstar ini sempat  berkongsi pengalamannya bekerja dalam filem ini kerana dia memainkan peranan sebagai transgender untuk pertama kalinya. Lebih-lebih lagi, filem ini adalah remake Hindi dari filem Tamil Kanchana dan kedua-duanya dikendalikan oleh Raghava Lawrence.

Bercakap mengenai Laxmmi Bomb, Akshay menyatakan,

“Bom Laxmmi adalah watak yang intensif secara mental. Watak ini tidak pernah dilakonkan sebelumnya. Saya berulang-ulang kali melakonkan semula (retake) untuk memberikan penggambaran yang sempurna.”

Akshay juga mengucapkan terima kasih kepada Lawrence kerana memberikan peluang seumur hidup terlibat dalam filem ini.

Aktor kacak itu juga bercakap mengenai peranan sebagai transgender. Akshay berkongsi,

“Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pengarah saya Lawrence. Dia memperkenalkan saya kepada versi saya yang tidak pernah wujud. Karakter ini berbeza dari semua watak yang pernah saya lakonkan. Walaupun setelah melakukan 150 buah filem, saya benar-benar teruja untuk berada di lokasi setiap hari, belajar lebih banyak mengenai diri saya.

Dia menambah,

“Filem ini telah mengajar saya untuk lebih memahami tentang kesetaraan jantina. Jadilah apa sahaja yang anda mahukan, tetapi jangan biadab dan tidak berpelajaran. Kebaikan adalah kunci perdamaian.”

Filem Komedi seram ini melihat watak Akshay dirasuk oleh semangat orang transgender yang ingin membalas dendam. Treler ini mempunyai adegan komedi dan juga drama yang telah menarik perhatian orang ramai.

Penerbit filem terkejut kerana treler Laxmmi Bomb menjadi treler filem yang paling banyak dilihat di India hanya dalam 24 jam dengan 70 juta tontonan. Bukan hanya ini, komedi seram mendapat sambutan positif bukan hanya peminat atau selebriti Bollywood tetapi juga aktivis hak transgender Laxmi Narayan Tripathi.

Laxmmi Bomb juga dibintangi oleh Kiara Advani sebagai pelakon wanita utama. Tarikh streaming filem ini pada 9 November 2020.

Terkini

Ingat Lagi Penyanyi Shajiri? Kini Bergelar Usahawan & Berkongsi Tips Untuk Menjana Pendapatan

Anda masih ingat dengan penyanyi Kumpulan KGB yang pernah popular dengan lagu 'Orang Kita' dan 'Hadirlah Kasih' Shajiri? Shajiri...

Artikel Berkaitan