Pengamal media sosial yang juga pengasas jenama kosmetik Ainaa, Hafiz Mahamad dikenali sebagai seorang figura yang romantis dan sering kali terkenal dengan kejutannya. Baik buat kakitangan mahupun isteri dan keluarga tercinta, ada sahaja kejutan yang dibuat oleh Hafiz menjadi bualan warganet.

Buat Kejutan Di Awan Biru

Jika sebelum ini, Hafiz membuat kejutan pada isterinya, Syafiqah Aina yang juga pengasas bersama jenama kosmetik itu dengan menghadiahkannya pelbagai barangan eksklusif dan mewah, terbaru Hafiz sekali lagi menarik perhatian ramai apabila membuat kejutan di awan biru sebagai lambang cintanya.

IKLAN

Sebagai Kenangan 

Bersempena dengan hari ulangtahun perkahwinan mereka yang ketiga, Hafiz telah membawa Aina menaiki belon udara panas di sebuah lokasi di Selangor. Jelas Hafiz, tujuan dia membuat kejutan tersebut adalah kerana ingin memberikan Aina sebuah kenangan yang tiada gantinya.

“Harini, abang tak ada beli hadiah. Abang tau awak mampu beli jika ia melibatkan “wang ringgit”. Tapi harini, Abang nak bagi awak 1 kenangan yang tidak boleh dibeli dengan nilai apa pun”

“Impian abang adalah AINAA, mengangkat darjat seorang wanita untuk berjaya dunia akhirat & pastikan orang disebalik nama awak tu mencapai “Kejayaan Demi Kebahagiaan”

Terima Kasih kerana menjadi wanita, ibu yg baik kepada abang & anak” tulisnya di laman Instagram

Malah dia turut mengimpikan untuk melahirkan lebih ramai usahawan yang berjaya terutamanya golongan wanita di sebalik jenama mereka yang diinspirasikan daripada nama Aina sendiri.