5 Artis Bollywood Yang Melakukan Pembedahan Payudara Untuk Kekal Cantik

Mesti Baca

‘Tokti’ Pun Puji! Peminat Kagum Hannah Delisha Miliki Suara Merdu

Belum pun 'habis' memperkatakan mengenai perkahwinannya, pelakon Hannah Delishah sekali lagi mencuri perhatian peminat menerusi sebuah video 'teaser' yang...

“Memondan Lah Sangat!” – Diva AA Perli Usahawan Sensasi Popular?

Pengacara terkenal, Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA sememangnya dikenali ramai kerana kelantangannya bersuara dan menegur...

“Iya Betul” – Sari Yanti Akui Sedang Hamil Anak Kelima

Pelakon Sari Yanti menerusi laman Insta-story mengesahkan bahawa dirinya kini sedang hamil selepas diajukan soalan oleh salah seorang pengikutnya. Hamil...

Dalam dunia hiburan, beberapa selebriti memilih untuk mendapatkan bantuan doktor untuk penampilan yang lebih cantik. Tekanan besar terhadap industri hiburan dianggap sebagai salah satu sebab mereka mengambil jalan pantas untuk mengubah penampilan mereka menjadi lebih sempurna. Menurut IntipSeleb, berikut adalah 5 selebriti Bollywood yang pernah menjalani implan payudara.

Bipasha Basu

via Intai Seleb

Bipasha memulakan karearnya dalam dunia Bollywood menerusi filem Raaz yang ditayangkan pada tahun 2002. Warna kulitnya yang eksotik sangat digemari oleh peminatnya. Namun, Bipasha Basu memilih jalan pembedahan pembesaran payudara untuk menambah kecantikannya.

Sushmita Sen

via Intai Seleb

Bekas Miss Universe ini pernah menyatakan bahawa dia belum pernah menjalani pembedahan atas alasan keburukan bahan kosmetik. Tetapi akhirnya Sushmita Sen memutuskan untuk menggunakan implan payudara untuk meningkatkan keyakinannya dan memperbaiki penampilannya.

Shilpa Shetty

via Intai Seleb

Tubuh yang cergas dan sempurna sangat bermakna bagi Shilpa Shetty. Menurut IntipSeleb, selebriti yang merupakan pakar yoga ini akhirnya menjalani pembedahan pembesaran payudara untuk menjadikan fotonya kelihatan lebih sempurna.

Mallika Sherawat

via Intai Seleb

Mallika Sherawat telah menjadi simbol seksual setelah pada filem pertamanya berjudul Murder pada tahun 2004. Namun, tidak ramai yang tahu bahawa Mallika berusaha keras untuk kelihatan cantik. Salah satunya adalah dengan melakukan implan payudara agar penampilannya kelihatan luar biasa.

Kangana Ranaut

via Intai Seleb

Kangana Ranaut memulakan kariernya sebagai gadis muda yang lembut dalam filem Gangster (2006). Menurut IntipSeleb, pelakon ini memilih untuk menjalani pembedahan pembesaran payudara agar kelihatan lebih cantik.

Jelas menunjukkan bahawa kehendak industri yang menyebabkan artis tersebut melakukan pembedahan payudara supaya mereka akan sentiasa relevan dalam industri.

 

Terkini

Eddie Murphy Kongsi Kisah Mengenai Diskriminasi Kaum Sepanjang Kariernya

Bintang The Nutty Professor, yang pernah menerima beberapa anugerah utama ini menegaskan bahawa menjadi orang kulit hitam di Hollywood...

Artikel Berkaitan