Kurang Ajar Dengan Orang Tua? Ini Penjelasan Siti Sarah

Kerana sebuah video yang dimuat naik Siti Sarah Raisuddin di Instagram nya, dia menerima pelbagai kecaman sehingga terfikir untuk menutup akaunnya itu.

Kurang Ajar Dengan Orang Tua?

Semuanya gara-gara video itu menampakkan Sarah enggan membeli barangan yang dijual seorang lelaki sehingga dianggap kurang ajar. Namun, jika diperhatikan jelas tertera ianya merupakan sebuah gurauan dan turut kedengaran gelak tawa daripada suaminya, Shuib Sepahtu.

“Dia Bapa Kandung Saya, Kami Hanya Bergurau”

Bagaimanapun, Sarah juga menjelaskan video berkenaan hanyalah sekadar gurauan, manakala lelaki tua itu ialah bapa kandungnya iaitu Raissuddin Hamzah.

IKLAN

“Lelaki ini Raissuddin Hamzah. Dia bapa kandung saya, kami hanya bergurau. Dari video ini sebenarnya apa yang kita lihat dia sangat sporting melayan karenah anak-anak yang suka bergurau.

“Nak dijadikan cerita ada pihak yang kata saya biadap sebab tak beli barang pakcik ini,”

“Kenapa la suka sangat nak keji caci orang tanpa usul periksa. Semoga Allah permudahkan hidup kalian amin,”

Tambah Sarah, dia turut menasihatkan agar netizen mengkaji terlebih dahulu sesuatu perkara sebelum bertindak meninggalkan komen negatif. Kasihan Sarah, lain yang diharapkan lain pula yang terjadi. Buat mereka yang buat tuduhan melulu itu, periksa sebelum komen!

bapa siti sarahraisuddin hamzahsiti sarah