‘Saja Cari Pasal Kan?’- Amelina Jawab Dakwaan Bergaduh Dengan Forteen

Menerusi satu laporan dari MalaysiaGazette, kononnya penyanyi dan peserta Gegar Vaganza musim ke-5 (GV5) Amelina bersikap dingin dengan kumpulan Forteen saat mereka bersama-sama bersaing merebut gelaran Juara GV5.

IKLAN

Seperti yang dijelaskan oleh Amelina atau lebih mesra disapa Kak Long, menerusi video yang dimuatnaik di akaun instagramnya, dia berkata status sebagai artis senior bukan tiket untuknya bersikap meninggi diri terutama terhadap pendatang baharu industri hiburan.

Katanya, dia juga tidak pernah meletakkan sebarang jurang terutamanya status antara artis baru.

“Hah? Kaklong bergaduh dengan Fourteen? Ishhhhh ni memang gosip mengarut & tak masuk akal! Ini memang saja nak cari pasal dengan Kaklong ni”

“Seriously adik-adik Forteen ni adalah paling akrab dengan Kaklong sepanjang 7 minggu di GV5 ni. Mereka ni penghibur untuk Kaklong setiap kali rehearsal, make up atau ketika nk menunggu di belakang pentas. Lagipun management Kaklong sendiri rapat dengan diorang & manager budak-budak ni. Mereka semua ni ‘masuk air’ macam Kaklong juga, gelak je kerja kami semua kalau berjumpa. Tak pernah stress2, fikir sape nak menang ke langsung takde tau!”

Pesanan Amelina Buat Netizen

Amelina turut berpesan kepada netizen supaya jangan mengada-adakan cerita yang tak benar tentang hubungan mereka.

“So netizen yang cakap kami bermasam muka memang saja nak create cerita! Nak tumpang populariti kitaorang lah tu!

amelinaforteenGV5